Nova generacija VELUX prozora za ravne krovove

Ovo je budućnost kategorije prozora za ravne krovove

Naši novi krovni prozori za ravne krovove, kreirani su u jedinstvenom minimalističkom i elegantnom dizajnu, sa staklom od ivice do ivice. Ova kolekcija donosi više svetlosti, omogućujući pogled ka nebu, širi nego ikada do sada. 

prozori novih mogućnosti

Posetite naš CASE HUB  kako biste pronašli inspiraciju za vaše nove projekte

Fleksibilno rešenje za vaše nove projekte

VELUX prozori za ravne krovove staklena omogućavaju više dnevne svetlosti, veću udobnost u zatvorenom prostoru i punu kompatibilnost sa VELUX App Control i roletnama.

Maksimalno osvetljenje

Zahvaljujući elegantnom dizajnu sa staklima od ivice do ivice, nova generacija VELUX krovnih prozora za ravne krovove donosi 52% više dnevne svetlosti* nego bilo koji model VELUX prozora do sada.

 

* U poređenju sa CFP/CVP 6060.

Izuzetne tehničke specifikacije

Novi prozori za ravne krovove dolaze sa 2 ili 3 -slojnim izolacionim staklima**.

**Urc, ref 300: 0.55 W/(m2K)

Velike veličine

Ovi prozori dostupni su i u većim veličinama, čak do 200cm x 100cm, a sve u svrhu još veće količine dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Možete ih pronaći kao fiksne, ali i na električno ili solarno upravljanje.

Kompatibilno sa Home Control

Varijanta sa otvorom za ventilaciju ima tihi, ugrađeni motor sa senzorom za kišu, koji je sa svim roletnama u potpunosti kompatibilan sa VELUX App Control.

Savršen izbor za svaki projekat

Od inovativnih rešenja sa zakrivljenim i ravnim staklima, do tradicionalnih kupola, ceo asortiman VELUX prozora za ravne krovove, nudi savršeno rešenje za svaki projekat.

Prozor zakrivljenog stakla

Vrhunske performanse sa  CurveTech.

Prozor ravnog stakla

Dnevno svetlo, dizajn i estetika. 

Kupola sa zastakljenjem

Napredna verzija standardne kupole sa zastakljenjem. 

Kupola

Bez zastakljivanja. Za nenaseljene prostorije i zgrade.

Obloga za prozore za ravne krovove

Dizajniran da instalaciju prozora za ravne krovove učini efikasnijom, VELUX obloga za prozore sa ravne krovove štedi vreme tokom ugradnje, eliminišući potrebu za postavljanjem obloge na licu mesta, punjenjem i farbanjem. Ovo sve-u-jednom rešenje uključuje PVC panele, parne brane i opšivke.

Tehnička brošura

Sve tehničke informacije o našem novom portfoliju prozora za ravne krovove možete pronaći ovde. Nudimo kompletan asortiman prozora za ravne krove, koji pokriva različite potrebe. Od inovativnih zakrivljenih i ravnih stakala, do tradicionalnih kupola, VELUX portfolio prozora za ravne krovove je širok i možete pronaći ponešto za svakog korisnika.