Prednosti

Kosi i vertikalni proizvodi

Dodatni elementi

Proširite svoje kose elemente

Ako se nagib vašeg krova nastavlja do poda, možete da proširite svoj VELUX krovni prozor tako što ćete ispod ugraditi dodatni prozorski element GIL (prirodna borovina sa prozirnim ili belim lakom) ili GIU (ne zahteva dodatno održavanje). Ovi prozori imaju fiksno krilo i ne mogu da se otvaraju. Kombinovanjem krovnog prozora sa GIL/GIU dobićete više prirodne svetlosti za svoj životno prostor. Prozori koji ne zahtevaju dodatno održavanje (GIU) ne zahtevaju čišćenje ili farbanje, ali možete da ih brišete mekom, vlažnom krpom ako je potrebno.

Proširite svoje vertikalne elemente

Vertikalni prozorski elementi su dizajnirani za ugradnju direktno ispod VELUX krovnih prozora. Pošto se prozori prostiru gotovo skroz do poda, pružaju vam sjajan pogled i otvaraju vaše potkrovlje i vaš životni prostor. Možete da izaberete ili vertikalni prozorski element VFE (prirodna borovina sa prozirnim ili belim lakom) koji se otvara ka unutra preko ručke na gornjem krilu ili VIU (ne zahteva dodatno održavanje) koji ne može da se otvori. Prozori koji ne zahtevaju dodatno održavanje (GIU) ne zahtevaju čišćenje ili farbanje, ali možete da ih brišete mekom, vlažnom krpom ako je potrebno.

Kombinujte još VELUX krovnih prozora

Horizontalno duo rešenje

Pustite u prostoriju više dnevne svetlosti ugradnjom dva identična VELUX krovna prozora jednog pored drugog. Kombinacija dva ili više prozora je sjajan način da otvorite svoj prostor u potkrovlju. Izaberite između krovnih prozora sa gornjim i donjim upravljanjem. Krovni prozori sa gornjim upravljanjem imaju jedinstvenu ručku u gornjem delu koja olakšava upravljanje čak i kada se nameštaj postavi neposredno ispod prozora. Krovni prozori sa donjim upravljanjem (gornje vešanje) daju vam neometan, panoramski pogled kada su potpuno otvoreni.

Vertikalno duo rešenje

Otvorite se ka svetu svetlosti ugradnjom dva identična VELUX krovna prozora, jednog iznad drugog, da biste dobili predivnu, svetlošću ispunjenu sobu i osećaja da se nalazite napolju. Za vrhunsku udobnost, ili ako su vaši VELUX krovni prozori van domašaja, rešenje je VELUX INTEGRA® krovni prozor sa daljinskim upravljanjem. Sve svoje prozore i dodatnu opremu, kao što su unutrašnje roletne, spoljne tende i spoljašnje roletne, možete da kontrolišete sa bilo kog mesta u kući.

Quattro rešenje

Četiri identična VELUX krovna prozora ugrađena i iznad i pored jedan drugog mogu da učine čuda u svakoj prostoriji. Obasipajući prostor prirodnom svetlošću, prozori otvaraju vašu prostoriju i stvaraju svetlo, primamljivo mesto na kome se vaša porodica okuplja i provodi vreme zajedno. Ako želite vrhunsku udobnost a vaši VELUX krovni prozori su van domašaja, rešenje je VELUX INTEGRA® krovni prozor sa daljinskim upravljanjem. Sve svoje prozore i dodatnu opremu, kao što su unutrašnje roletne, spoljne tende i spoljašnje roletne, možete da kontrolišete sa bilo kog mesta u kući.

Da li ste spremni za kupovinu?