Van domašaja ili veća unutrašnja udobnost?

Doživite svoj dom u potpuno novom svetlu

VELUX INTEGRA® krovni prozori

Ako želite vrhunsku udobnost, rešenje za vas je VELUX INTEGRA®. Ovaj inovativni sistem prozora, unutrašnjih i spoljašnjih roletni sa daljinskim upravljanjem omogućuje vam otvaranje i zatvaranje samo jednim dodirom daljinskog upravljača. Koristite unapred definisane programe ili napravite sopstvene programe prema svojim potrebama: Waking-up (Buđenje), Airing out (Provetravanje) On holiday (Na odmoru) i još mnogo toga. Sa daljinskim upravljačem možete lakše i brže da dohvatite svaki prozor – sa bilo kog mesta u kući. VELUX INTEGRA® je najbolji izbor za svež vazduh i veću udobnost u prostoriji. 

Dostupno i u verziji električnog i solarnog napajanja.

Prednosti VELUX INTEGRA® krovnih prozora

Da li ste spremni za kupovinu?

8 unapred podešenih programa

Da bismo vas oslobodili svakodnevne rutine i povećali vašu udobnost u domu, unapred smo podesili i spremili za upotrebu 8 korisnih programa.

  • Unutrašnja klima
  • Ventilacija
  • Energetski balans
  • Zaštita od sunca
  • Laku noć
  • Dobro jutro
  • Odlazak od kuće
  • Na odmoru

Mnogo više od običnog prozora

VELUX prozori mogu dramatično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Uticaj u smislu dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a da ne pominjemo pogled, je zadivljujuć.

Unapredite svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u prozor sa automatskom kontrolom

Za brzu, bežičnu nadogradnju izaberite naš komplet za nadogradnju sa solarnim upravljanjem. Ako želite komplet za nadogradnju koji može da kontroliše nekoliko električnih proizvoda u vašem krovnom prozoru, preporučujemo naš komplet za nadogradnju sa više motora i električnim upravljanjem. Za osnovnu kontrolu jednog motora, npr. otvarača prozora, unutrašnje roletne ili spoljne tende, izaberite naš sistem kontrole sa jednim motorom.

Možda će vas zanimati i...