VELUX roletna za kontrolu energije

VELUX roletne za kontrolu energije

VELUX roletna za kontrolu energije

Fleksibilno pozicioniranje

VELUX roletna za kontrolu energije

Povećajte udobnost
tokom hladnih noći 

Roletne za kontrolu energije

Povećajte udobnost tokom hladnih noći sa izolacijom duplog plisea


Preporučuje se za tip prostorije:

 • Efekat potpunog zamračenja
 • Poboljšana izolacija
 • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju

VELUX roletne za kontrolu energije imaju dvostruko plisiranu tkaninu za zamračenje sa ugrađenom aluminijumskom strukturu saća koja poboljšava izolaciju do 34%. A pošto nisu fiksirane u gornjem ili donjem delu, mogu da se pozicioniraju bilo gde na prozoru i pruže vam potpuno podesivo zamračenje, kontrolu svetlosti i privatnost.

Pogledajte kako roletna funkcioniše


 

Pozovite nas za više informacija o unutrašnjim i spoljašnjim roletnama na broj 

011 2057 500 .

Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa

Dostupna u 12 različitih boja.

Koju vrstu upravljanja roletnom treba da izaberem?

„Leteće“ ručno upravljanje sa ručkom i pozicioniranjem u bilo kom položaju

„Leteće“ roletne za kontrolu energije sa ručnim upravljanjem se veoma lako koriste. Roletna klizi po unutrašnjim šinama obezbeđujući glatko upravljanje i pozicioniranje u bilo kom položaju. Nije pričvršćena ni u dnu ni pri vrhu prozora što omogućuje podešavanje roletne od vrha nadole kao i odozdo nagore. Jednostavno upotrebite ručku u donjem ili gornjem delu roletne da je podignete ili spustite po želji. 

Da biste olakšali upravljanje roletnom sa ručnim upravljanjem, takođe možete da kupite šipke, produžetke za šipke i adaptere.

Sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem

Roletne za kontrolu energije sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem kontrolišu se preko inteligentnog VELUX INTEGRA® daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir koji je prvobitno isporučen sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rešenje koje vam omogućuje da lako upravljate svojim unutrašnjim roletnama daljinskim putem. VELUX INTEGRA® daljinski upravljač nudi niz unapred podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije i uživate u svim karakteristikama unapred podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vreme. 

Ako je potrebno, unutrašnja roletna takođe može da se podigne i spusti ručno preko ručke u donjem delu roletne. 

Šta ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem? 

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem ali želite unutrašnju roletnu sa električnim upravljanjem, probajte sistem kontrole KUX 100. On će vam omogućiti da koristite VELUX unutrašnje roletne ili spoljašnje roletne sa električnim upravljanjem na krovnim prozorima sa ručnim upravljanjem. Ili isprobajte naš sistem za upravljanje KMX 100 i pretvorite ceo svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u automatizovani prozor. Sistem za upravljanje KMX 100 će vam omogućiti da upravljate sa više električnih proizvoda.

Oba sistema za upravljanje sadrže VELUX daljinski upravljač koji će učiniti da unutrašnja ili spoljašnja roletna budu kompatibilne sa tehnologijom io-homecontrol®. Sistem za upravljanje KMX 100 takođe ima senzor za kišu.

Uputstva za ugradnju

Laka ugradnja sa VELUX Pick&Click!® sistemom

Naši unapred instalirani patentirani nosači za montiranje standardno se isporučuju sa svakim VELUX krovnim prozorom – i odgovaraju svim našim VELUX unutrašnjim roletnama čineći ugradnju veoma jednostavnom. Uputstva za ugradnju ćete dobiti kada kupite roletnu.

Uputstva za ugradnju

PDF datoteke sadrže detaljna, ilustrativna uputstva koja vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Da biste mogli da otvorite PDF datoteku, treba da imate Acrobat Reader na svom računaru. Alatka je besplatna i može da se preuzme sa adrese Adobe potpuno besplatno.

VELUX roletna za kontrolu energije – ručno upravljanje

VELUX roletna za kontrolu energije – sa daljinskim upravljačem i električnim napajanjem

Povećajte udobnost kombinujući VELUX roletnu za kontrolu energije sa...

Kombinujte VELUX roletnu za kontrolu energije sa VELUX spoljnim tendama i spoljašnjim roletnama za dodatnu zaštitu od toplote i VELUX komarnicima za okruženje bez insekata – čak i kada vam je prozor otvoren.

Pažnja! Imajte u vidu da unutrašnje roletne sa električnim i solarnim upravljanjem ne mogu da se kombinuju.

Spoljne mrežice

 • Zaštita od toplote
 • Proziran materijal
 • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Spoljašnje roletne

 • Zaštita od toplote
 • Potpuno zamračenje
 • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za svaku klimu ili vreme godine, VELUX spoljašnja roletna sprečava da se vaša prostorija pregreje leti, održava toplotu zimi i omogućuje vam da potpuno blokirate prodiranje sve svetlosti u prostoriju u bilo koje doba dana.

Komarnici

 • 100% zaštite od insekata
 • Izdržljiv, proziran materijal
 • Ne zaklanja pogled

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.

 

Dodajte VELUX ACTIVE kontrolu 

unutrašnje klime 

Da li ste spremni za pametnu kuću budućnosti? 

VELUX ACTIVE with NETATMO vam omogućava da upravljate 

VELUX INTEGRA® roletnama pomoću vašeg 

pametnog telefona ili korišćenjem glasovnih komandi.

Možda će vam se dopasti i

Duo roletne za potpuno zamračenje

 • Dve roletne u jednoj
 • Potpuno zamračenje u svako doba dana
 • Nežno rasipa dolaznu dnevnu svetlost

VELUX duo roletna za zamračenje je spoj roletne za zamračenje i plisirane roletne. Nudi najbolje od oba sveta: Zamračenje u bilo koje doba dana i nežno rasipanje prirodne svetlosti tokom celog dana. Dostupna je u svim bojama roletni za zamračenje u kombinaciji sa belom plisiranom roletnom.

Unutrašnje roletne

 • Zaštita od odsjaja
 • Pozicioniranje u bilo kom položaju
 • Dostupno u 15 boja i dezena

VELUX osnovna unutrašnja roletna je ekonomično rešenje za ublažavanje dolazne dnevne svetlosti i postizanje privatnosti.

 

7
Zašto da odaberete VELUX unutrašnje roletne
 • Savršen par za vaš VELUX krovni prozor
 • VELUX unutrašnje roletne se ugrađuju za nekoliko minuta
 • Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa
 • Udobnost je uvek na dohvat ruke
 • VELUX unutrašnje roletne su napravljene da traju
 • Pogledajte i opipajte materijale pre nego što kupite
 • Elegantni dezeni i stilovi