VELUX roletne za potpuno zamračenje

Savršen san
sa potpunim zamračenjem

Siesta roletne za potpuno zamračenje

Savršen san sa potpunim zamračenjem


Preporučuje se za tip prostorije:
 
 • Potpuno zamračenje
 • Pozicioniranje u bilo kom položaju
 • 52 različite boje i dezena uključujući 12 zabavnih i uzbudljivih dezena iz Disney & VELUX Dream kolekcije.

VELUX roletna za zamračenje uopšte ne propušta svetlost obezbeđujući mrak u bilo koje doba. Idealna je za spavaće sobe u kojima vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti da biste obezbedili dobar san tokom noći ili opuštajući odmor tokom dana.


Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa

Dostupna u 24 različite boje i dezena .

VELUX roletne za zamračenje su testirane i pružaju vam najbolji efekat zamračenja na tržištu. Ne propuštaju nimalo svetlosti za totalni mrak, bez obzira na boju roletne. Izaberite dezen koji najbolje dopunjava vaš stil i interijer vaše prostorije.

Koju vrstu upravljanja roletnom treba da izaberem?

Da biste izabrali odgovarajući način upravljanja za svoju VELUX roletnu, trebalo bi da razmislite o tome gde se vaši krovni prozori postavljaju i koliko često očekujete da ćete podešavati položaj roletne.
 
Roletne sa solarnim i električnim napajanjem imaju daljinsko upravljanje i idealan su izbor za VELUX krovne prozore van domašaja ili za one koji žele da dodaju notu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Ručno upravljanje sa ručkom i pozicioniranjem u bilo kom položaju

Unutrašnje roletne sa ručnim upravljanjem sa ručkama su veoma lake za korišćenje. Unutrašnja roletna se postavlja na gornji pokrivač krovnog prozora i klizi po bočnim šinama koje omogućuju jednostavno upravljanje i pozicioniranje u bilo kom položaju. Jednostavno uhvatite ručku u dnu roletne da je podignete ili spustite po želji

Da biste olakšali upravljanje roletnom sa ručnim upravljanjem, takođe možete da kupite šipke, produžetke za šipke i adaptere.

Sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem

Roletne za zamračenje sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem kontrolišu se preko daljinskog prekidača. Omogućuavaju vam da lako upravljate svojim unutrašnjim roletnama iz bilo kog dela prostorije. Kompatibilne su sa VELUX ACTIVE kontrolom unutrašnje klime. Više o ovom proizvodu možete da pogledate ovde.


Šta ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem? 
Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem ali želite unutrašnju roletnu sa električnim upravljanjem, probajte sistem kontrole KUX 100. On će vam omogućiti da koristite VELUX unutrašnje roletne ili spoljašnje roletne sa električnim upravljanjem na krovnim prozorima sa ručnim upravljanjem. Ili isprobajte naš sistem za upravljanje KMX 100 i pretvorite ceo svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u automatizovani prozor. Sistem za upravljanje KMX 100 će vam omogućiti da upravljate sa više električnih proizvoda. 

Oba sistema za upravljanje sadrže VELUX daljinski upravljač koji će učiniti da unutrašnja ili spoljašnja roletna budu kompatibilne sa tehnologijom io-homecontrol®. Sistem za upravljanje KMX 100 takođe ima senzor za kišu.

Sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem

Roletnama za zamračenje sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem upravlja se preko daljinskog prekidača koji se dobija sa roletnama. 
VELUX INTEGRA® daljinski prekidač vam omogućava da unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije. Kompatibilne su sa VELUX ACTIVE kontrolom unutrašnje klime. Više o ovom proizvodu pogledajte ovde.

Baterija koja se puni solarnim putem ima dovoljno energije za 600 operacija, čak i kada nema direktne sunčeve svetlosti za ponovno punjenje.

Uputstva za ugradnju

Laka ugradnja sa VELUX sistemom Pick&Click!™

Naši unapred instalirani patentirani nosači za montiranje standardno se isporučuju sa svakim VELUX krovnim prozorom – i odgovaraju svim našim VELUX unutrašnjim roletnama čineći ugradnju veoma jednostavnom. Uputstva za ugradnju ćete dobiti kada kupite roletnu.

Uputstva za ugradnju

PDF datoteke sadrže detaljna, ilustrativna uputstva koja vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Da biste mogli da otvorite PDF datoteku, treba da imate Acrobat Reader na svom računaru. Alatka je besplatna i može da se preuzme sa adrese Adobe potpuno besplatno.

VELUX roletna za zamračenje – ručno upravljanje
VELUX roletna za zamračenje – sa daljinskim upravljačem i električnim napajanjem
VELUX roletna za zamračenje – sa daljinskim upravljačem i solarnim napajanjemPovećajte udobnost kombinujući VELUX roletnu za zamračenje sa...

Kombinujte roletnu za zamračenje sa VELUX spoljnim tendama i spoljašnjim roletnama za dodatnu zaštitu od toplote i VELUX komarnicima za okruženje bez insekata – čak i kada vam je prozor otvoren.

Pažnja! Imajte u vidu da unutrašnje roletne sa električnim i solarnim upravljanjem ne mogu da se kombinuju.

Spoljne mrežice

 • Zaštita od toplote
 • Proziran materijal
 • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Komarnici

 • 100% zaštite od insekata
 • Izdržljiv, proziran materijal
 • Ne zaklanja pogled

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.

 

Možda će vam se dopasti i

Roletne za kontrolu energije

 • Efekat potpunog zamračenja
 • Poboljšana izolacija
 • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju

VELUX roletne za kontrolu energije imaju dvostruko plisiranu tkaninu za zamračenje sa aluminijumskom strukturu saća u unutrašnjosti koja poboljšava izolaciju do 34%. A pošto nisu fiksirane u gornjem ili donjem delu, mogu da se pozicioniraju bilo gde na prozoru i pruže vam potpuno prilagodljivo zamračenje, kontrolu svetlosti i privatnost.

 

Disney & VELUX kolekcija za laku noć

 • Potpuno zamračenje
 • Nema štetnih hemikalija
 • 12 zabavnih i uzbudljivih dezena iz Disney & VELUX Dream kolekcije
Naša nova Disney & VELUX Dream kolekcija je asortiman roletni za zamračenje dizajniranih za mlade i one koji su mladi u srcu. Od Mikija, Bambija i Aviona do Mini, Vini Pua i Princeza – imamo nešto za svakoga među 12 zabavnih i uzbudljivih dezena. Ova nova kolekcija kombinuje VELUX funkcionalnost i pouzdanost sa zabavnim i uzbudljivim svetom Diznijevih voljenih likova. Savršeno za dobar san noću i opuštajući odmor tokom dana.


Nova Disney & VELUX Dream kolekcija pretvara spavaće sobe u sobe iz snova.

Duo roletne za potpuno zamračenje

 • Dve roletne u jednoj
 • Potpuno zamračenje u svako doba dana
 • Nežno rasipa dolaznu dnevnu svetlost

VELUX duo roletna za zamračenje je spoj roletne za zamračenje i plisirane roletne. Nudi najbolje od oba sveta: Zamračenje u bilo koje doba dana i nežno rasipanje prirodne svetlosti tokom celog dana. Dostupna je u svim bojama roletni za zamračenje u kombinaciji sa belom plisiranom roletnom.

7
Zašto da odaberete VELUX unutrašnje roletne
 • Savršen par za vaš VELUX krovni prozor
 • VELUX unutrašnje roletne se ugrađuju za nekoliko minuta
 • Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa
 • Udobnost je uvek na dohvat ruke
 • VELUX unutrašnje roletne su napravljene da traju
 • Pogledajte i opipajte materijale pre nego što kupite
 • Elegantni dezeni i stilovi