Više prostora zlata vredi sa krovnim prozorima. 
Kupite promo VELUX komplet krovni prozor i dobićete spoljnu mrežicu gratis.

Investirajte u dnevnu svetlost sa zlatnom ponudom

Da li ste znali da možete izmeriti vrednost svog doma na dnevnom svetlu? Učinite je još vrednijom sa našom specijalnom ponudom! Izaberite naš promotivni paket za optimalnu termičku i toplotnu zaštitu u 3 laka koraka.

1. Kupite Standard ili Standard Plus krovni prozor
(GZL, GLL, GLU)

 • efikasna toplotna izolacija sa ThermoTechnology™ konstrukcijom
 • dostupne u varijantama od drveta ili bele koje ne zahtevaju održavanje, uklapaju se u svaki enterijer
 • mogućnost izbora gornje ili donje ručke za udobno otvaranje
 • 2. Sa opšivkom 2000
  (EDW, EDZ, EDS, EDT)

 • uključuje termo i hidroizolacioni set (BDX)
 • savršena termo izolacija
 • čvrsta i jaka veza sa krovnim pokrivačem
 • smanjuje gubitak toplote i pojavu toplotnih mostova
 • 3. Gratis spoljna mrežica za zaštitu od toplote
  (MHL)

 • efikasna toplotna zaštita
 • ne ograničava spoljašnjost prozora
 • jednostavna, samostalna ugradnja


 • Ponuda važi do 31 oktobra 2023.

  Pravila i uslovi

  Zašto VELUX?

  Bez obzira da li se opuštate, radite, učite ili igrate, naši proizvodi su dizajnirani da stvore savršeno okruženje za vaše potrebe. Od 1941. godine.

  Transformacija prostora
  Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni životni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.
  Povećanje vrednosti imovine
  Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za prozore povećati vrednost vaše imovine i debelo se vratiti.
  Potpuni mir u kući
  Sa našim širokim asortimanom spoljašnjih i unutrašnjih roletni, rezervnih delova i sigurnim popravkama, garantujemo da ćete dobiti najbolje moguće iskustvo.

  Povećajte vrednost imovine dnevnim svetlom.

  Neka tvoj dom bude zdrav

  Vaše zdravlje i raspoloženje su naši glavni prioriteti, zbog čega znamo koja je važnost svežeg vazduha. Rešenja za ventilaciju u našim krovnim prozorima su dizajnirana da održavaju optimalan kvalitet vazduha u vašem domu. Osiguravajući odgovarajuću ventilaciju, pomažemo vam da vaše potkrovlje bude zdrava sredina, minimiziramo rizik od buđi i problema povezanih sa vlagom i povećavamo ukupnu udobnost vašeg prostora.

  Povećajte estetsku privlačnost

  Doživite lepotu obilne prirodne svetlosti i osvežavajućeg protoka vazduha uz naše visokokvalitetne prozore, stvarajući privlačnu i prostranu atmosferu koja čini vaš dom poželjnijim i povećava njegovu prodajnu vrednost na tržištu nekretnina.

  Poboljšajte energetsku efikasnost svog doma

  Delimo vašu brigu za energetskom efikasnošću, zbog čega naša rešenja ne samo da smanjuju vaš loš uticaj na životnu sredinu, već vam pomažu i da uštedite na energiji. Maksimizirajući toplotnu izolaciju, minimizirajući gubitak toplote i osiguravajući efikasnu ventilaciju, možete uživati u manjim računima za grejanje zimi i u rashlađenom domu tokom leta.

  Uvek ima dodatnog prostora

  Ostvarite pun potencijal svog neiskorišćenog potkrovlja ili kreirajte novi prostor sa VELUX krovnim prozorima. Unošenjem prirodnog svetla i ventilacije, možete bez napora da transformišete ovaj prostor u spavaću sobu, kućnu kancelariju ili bilo šta drugo što će upotpuniti dom radošću, kreativnošću i ljubavlju.

  Povećajte vrednost imovine dnevnim svetlom.

  Renoviranje ili izgradnja novog doma?

  Renovirate dom? Transformišete svoje potkrovlje? Ili gradite potpuno novu kuću? Tu smo da vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Naša pomoć se kreće od savetovanja do ponude sertifikovanih majstora za ugradnju. Postoji nekoliko načina da napravite svetao i udoban dom.

  Menjate svoje krovne prozore?

  Menjate svoje krovne prozore?

  Ugradnjom novih VELUX krovnih prozora možete postići bolju izolaciju, poboljšanu redukciju buke, bolje opcije ventilacije i superiornu izdržljivost, obezbeđujući udobno i dugotrajno rešenje za svoje potkrovlje.

  Da li ste znali?

  Zlatni sat se odnosi na period pre zalaska ili ubrzo nakon izlaska sunca. Tada je sunce nisko na horizontu i obasjava nas toplom i mekom, zlatnom, svetlošću. Zlatni sat je omiljena tema fotografa i filmskih stvaralaca jer može da stvori zapanjujuće i dramatične uslove osvetljenja. Sa VELUX krovnim prozorima svaki dan doživljavate #VELUXgoldenhour iz udobnosti svog doma.

  Pratite nas na Facebook-u, pogledajte kako su drugi uhvatili zlatni sat kroz svoje VELUX krovne prozore i podelite svoj #VELUXGoldenHour sa nama!

  Inspirišite se sa VELUX 3D vodičem

  Inspirišite se sa VELUX 3D vodičem

  Slika vredi više od hiljadu reči! Uz naš 3D vodič, možete videti kako će vaši novi krovni prozori izgledati u stvarnom životu i promene koje će napraviti dnevna svetlost i svež vazduh. Samo zamislite...

  Zašto vredi

  "Jedan od najlepših aspekata ove kuće je neverovatna količina dnevne svetlosti. Retko kada danju palimo svetla u kući."
  —David, SAD

  "Potpuna promena plafona kreirala je novo omiljeno mesto u našem domu. Tamo se opuštam uz omiljene knjige, sviram gitaru ili jednostavno ostajem sam sa svojim mislima, posmatrajući nebo iznad sebe.""
  — Dača, Bugarska

  Kontaktirajte nas i dozvolite da vas posavetujemo!

  Kontaktirajte nas i dozvolite da vas posavetujemo!

  Da li vam takođe treba više prostora za svoju porodicu? Lako je dobiti profesionalni savet.