Efikasna zaštita od toplote

Podešavajte
temperaturu svoje sobe

Providan materijal
ne sprečava vaš pogled

Spoljne mrežice


Održite prijatnu temperaturu u potkrovlju uz efikasnu zaštitu od toplote


Preporučuje se za tip prostorije:
 • Smanjuje toplotu sunčevih zraka
 • Jednostavna instalacija iznutra
 • Ručno ili daljinsko upravljanje
 • Proziran materijal

Spoljne VELUX mrežice smanjuju pasivno zagrevanje i održavaju hladnu, ugodnu temperaturu u vašoj sobi, a istovremeno omogućuju uživanje u pogledu i puštaju sunčevu svetlost.

Boje

Dostupno sa crnom mrežom (5060) koja je prozirna i smanjuje toplotu.

Koju vrstu upravljanja roletnom treba da izaberem?

Da biste izabrali odgovarajući način upravljanja za svoju VELUX roletnu, trebalo bi da razmislite o tome gde se vaši krovni prozori postavljaju i koliko često očekujete da ćete podešavati položaj roletne.
 
Roletne sa solarnim i električnim napajanjem imaju daljinsko upravljanje i idealan su izbor za VELUX krovne prozore van domašaja ili za one koji žele da dodaju notu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Ručno upravljanje sa kukicama

VELUX spoljnom mrežicom se veoma lako upravlja. Jednostavno otvorite prozor, zarotirajte ga za 180 stepeni i zakačite roletnu na dve kukice na spoljašnjem donjem krilu. Roletna može da se instalira sa unutrašnje strane i možete da otvarate i zatvarate prozor čak i kada je roletna spuštena.

Na daljinsko upravljanje i električno napajanje

 

VELUX INTEGRA® spoljašnje mrežice omogućavaju vam da uz daljinski upravljač imate dodatnu udobnost. Zidni prekidač je fabrički programiran, pa je pokretanje vrlo jednostavno.

Sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorom se možete povezati bežično, bez dodatnog ožičenja.

 

Na daljinsko upravljanje i solarno napajanje

VELUX INTEGRA® spoljnim mrežicama na daljinsko upravljanje i solarno napajanje upravlja se pomoću bežičnog zidnog prekidača. Zidni prekidač je fabrički programiran, pa je pokretanje vrlo jednostavno. Nema dodatnog ožičenja. 

Uputstva za ugradnju

Udvostručite svoju udobnost 

Mnogo vremena provodimo unutra. Zato je prioritet da svoje domove učinimo što je moguće udobnijim. Kombinovanje VELUX proizvoda vam pomaže da iz svojih krovnih prozora izvučete maksimum i obezbedite najbolju moguću klimu u zatvorenom. Pronalaženje prave ravnoteže topline, svetla i svežeg vazduha (bez insekata!) često zahteva više proizvoda za zaštitu od sunca. Sa kombinacijama VELUX proizvoda postoji optimalno rešenje za svaku prostoriju.

Roletna za kontrolu energije i spoljna tenda

Za praktičnost i udobnost tokom cele godine idealna je kombinacija VELUX roletne za kontrolu energije i VELUX spoljne tende. Dobijate efikasnu zaštitu od toplote naše spoljne tende zajedno sa fleksibilnom kontrolom svetlosti, efektom zamračenja i poboljšanom izolacijom naše roletne za kontrolu energije.

Roletna za zamračenje i spoljna mrežica

Ako su vam potrebni potpuno zamračenje i zaštita od toplote, kombinovanje VELUX roletne za zamračenje sa našom spoljnom mrežicom je pametan potez. Dobijate potpuni mrak u svako doba dana i možete da održite svoju prostoriju hladnom u sunčano popodne i dalje uživajući u dnevnoj svetlosti i svežem vazduhu.

Možda će vam se dopasti i

7
Zašto da odaberete VELUX unutrašnje roletne
 • Savršen par za vaš VELUX krovni prozor
 • VELUX unutrašnje roletne se ugrađuju za nekoliko minuta
 • Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa
 • Udobnost je uvek na dohvat ruke
 • VELUX unutrašnje roletne su napravljene da traju
 • Pogledajte i opipajte materijale pre nego što kupite
 • Elegantni dezeni i stilovi