VELUX plisirane roletne

Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju

Privatnost i nežno rasipanje svetlosti

Plisirane roletne

Fleksibilna roletna koja obezbeđuje potpunu privatnost


Preporučuje se za tip prostorije:

 • Nežno rasipa dnevnu svetlost
 • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju
 • 33 različite boje i dezena

VELUX plisirana roletna je elegantan način obezbeđivanja privatnosti uz istovremeno kupanje prostorije u prijatnom, blagom svetlu. Može da se pozicionira bilo gde na prozoru kako bi se prilagodila količina dolazne svetlosti i kako biste ipak mogli da uživate u pogledu na spoljni svet.


Pogledajte kako roletna funkcioniše


 

Pozovite nas za više informacija o unutrašnjim i spoljašnjim roletnama na broj 

011 2057 500 .

Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa

Dostupno u 20 različitih boja i dezena

VELUX unutrašnja roletna ublažava svetlost koja ulazi u prostoriju. Stepen ublažavanja svetlosti varira, u zavisnosti od boje roletne.

Koju vrstu upravljanja roletnom treba da izaberem?

„Leteće“ ručno upravljanje sa ručkom i pozicioniranjem u bilo kom položaju

„Leteće“ plisirane roletne sa ručnim upravljanjem se veoma lako koriste. Roletna klizi po unutrašnjim šinama obezbeđujući glatko upravljanje i pozicioniranje u bilo kom položaju. Nije pričvršćena ni u dnu ni pri vrhu prozora što omogućuje podešavanje roletne od vrha nadole kao i odozdo nagore. Jednostavno upotrebite ručku u donjem ili gornjem delu roletne i podignite je ili spustite po želji. 

Da biste olakšali upravljanje roletnom sa ručnim upravljanjem sa ručkom, takođe možete da kupite šipke, produžetke za šipke i adaptere.

Sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem

Plisirane roletne sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem kontrolišu se preko inteligentnog VELUX INTEGRA® daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir koji je prvobitno isporučen sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rešenje koje vam omogućuje da lako upravljate svojim unutrašnjim roletnama daljinskim putem. VELUX INTEGRA® daljinski upravljač nudi niz unapred podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije i uživate u svim karakteristikama unapred podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vreme.  


Ako je potrebno, unutrašnja roletna takođe može da se podigne i spusti ručno preko ručke u donjem delu roletne.  

Šta ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem ali želite unutrašnju roletnu sa električnim upravljanjem, probajte sistem kontrole KUX 100. On će vam omogućiti da koristite VELUX unutrašnje roletne ili spoljašnje roletne sa električnim upravljanjem na krovnim prozorima sa ručnim upravljanjem. Ili isprobajte naš sistem za upravljanje KMX 100 i pretvorite ceo svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u automatizovani prozor. Sistem za upravljanje KMX 100 će vam omogućiti da upravljate sa više električnih proizvoda. 

Oba sistema za upravljanje sadrže VELUX daljinski upravljač koji će učiniti da unutrašnja ili spoljašnja roletna budu kompatibilne sa tehnologijom io-homecontrol®. Sistem za upravljanje KMX 100 takođe ima senzor za kišu. 


Uputstva za ugradnju

Laka ugradnja sa VELUX Pick&Click!® sistemom

Naši unapred instalirani patentirani nosači za montiranje standardno se isporučuju sa svakim VELUX krovnim prozorom – i odgovaraju svim našim VELUX unutrašnjim roletnama čineći ugradnju veoma jednostavnom. Uputstva za ugradnju ćete dobiti kada kupite roletnu.

Uputstva za ugradnju

PDF datoteke sadrže detaljna, ilustrativna uputstva koja vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Da biste mogli da otvorite PDF datoteku, treba da imate Acrobat Reader na svom računaru. Alatka je besplatna i može da se preuzme sa adrese Adobe potpuno besplatno.

VELUX plisirana roletna – ručno upravljanje
VELUX plisirana roletna – sa daljinskim upravljačem i električnim napajanjem


Povećajte udobnost kombinujući VELUX plisiranu roletnu sa...

Plisirana roletna za blago zamračenje takođe može da se kombinuje sa VELUX spoljnim tendama i spoljašnjim roletnama za dodatnu zaštitu od toplote i VELUX komarnicima za okruženje bez insekata – čak i kada vam je prozor otvoren.

Spoljne mrežice

 • Zaštita od toplote
 • Proziran materijal
 • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Spoljašnje roletne

 • Zaštita od toplote
 • Potpuno zamračenje
 • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za svaku klimu ili vreme godine, VELUX spoljašnja roletna sprečava da se vaša prostorija pregreje leti, održava toplotu zimi i omogućuje vam da potpuno blokirate prodiranje sve svetlosti u prostoriju u bilo koje doba dana.

Komarnici

 • 100% zaštite od insekata
 • Izdržljiv, proziran materijal
 • Ne zaklanja pogled

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.

 

Dodajte VELUX ACTIVE kontrolu 

unutrašnje klime 

Da li ste spremni za pametnu kuću budućnosti? 

VELUX ACTIVE with NETATMO vam omogućava da upravljate 

VELUX INTEGRA® roletnama pomoću vašeg 

pametnog telefona ili korišćenjem glasovnih komandi.

Možda će vam se dopasti i

7
Zašto da odaberete VELUX unutrašnje roletne
 • Savršen par za vaš VELUX krovni prozor
 • VELUX unutrašnje roletne se ugrađuju za nekoliko minuta
 • Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa
 • Udobnost je uvek na dohvat ruke
 • VELUX unutrašnje roletne su napravljene da traju
 • Pogledajte i opipajte materijale pre nego što kupite
 • Elegantni dezeni i stilovi