VELUX unutrašnje roletne

Ublažava dolaznu svetlost

Unutrašnje roletne

Ublažavaju sunčevu svetlost i sprečavaju odsjaj


Preporučuje se za tip prostorije:

 • Zaštita od odsjaja
 • Pozicioniranje u bilo kom položaju
 • Dostupno u 37 boja i dezena

VELUX osnovna unutrašnja roletna je ekonomično rešenje za ublažavanje dolazne dnevne svetlosti uz povećanje privatnosti.


Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa

Dostupno u 15 različitih boja i dezena

VELUX unutrašnja roletna ublažava svetlost koja ulazi u prostoriju. Stepen ublažavanja svetlosti varira, u zavisnosti od boje roletne.

Koju vrstu upravljanja roletnom treba da izaberem?

Da biste izabrali odgovarajući način upravljanja za svoju VELUX roletnu, trebalo bi da razmislite o tome gde se vaši krovni prozori postavljaju i koliko često očekujete da ćete podešavati položaj roletne.
 
Roletne sa solarnim i električnim napajanjem imaju daljinsko upravljanje i idealan su izbor za VELUX krovne prozore van domašaja ili za one koji žele da dodaju notu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Ručno upravljanje sa ručkom i pozicioniranjem u bilo kom položaju

Unutrašnje roletne sa ručnim upravljanjem se veoma lako koriste. Unutrašnja roletna se postavlja na gornji pokrivač krovnog prozora i klizi po bočnim šinama koje omogućuju jednostavno upravljanje i pozicioniranje u bilo kom položaju. Jednostavno upotrebite ručku u dnu roletne da je podignete ili spustite po želji. 

Da biste olakšali upravljanje roletnom sa ručnim upravljanjem sa ručkom, takođe možete da kupite šipke, produžetke za šipke i adaptere.

Sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem

Roletne za zamračenje sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem kontrolišu se preko daljinskog prekidača. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije. Kompatibilne su sa VELUX ACTIVE kontrolom unutrašnje klime. Više o ovom proizvodu pogledajte ovde.

Šta ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem ali želite unutrašnju roletnu sa električnim upravljanjem, probajte sistem kontrole KUX 100. On će vam omogućiti da koristite VELUX unutrašnje roletne ili spoljašnje roletne sa električnim upravljanjem na krovnim prozorima sa ručnim upravljanjem. Ili isprobajte naš sistem za upravljanje KMX 100 i pretvorite ceo svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u automatizovani prozor. Sistem za upravljanje KMX 100 će vam omogućiti da upravljate sa više električnih proizvoda. 


Sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem  

Roletnama za zamračenje sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem upravlja se preko daljinskog prekidača koji se dobija sa roletnama. 
Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije. Kompatibilne su sa VELUX ACTIVE kontrolom unutrašnje klime. Više o ovom proizvodu pogledajte ovde.

Baterija koja se puni solarnim putem ima dovoljno energije za 600 operacija, čak i kada nema direktne sunčeve svetlosti za ponovno punjenje.

Uputstva za ugradnju

Laka ugradnja sa VELUX Pick&Click!® sistemom

Naši unapred instalirani patentirani nosači za montiranje standardno se isporučuju sa svakim VELUX krovnim prozorom – i odgovaraju svim našim VELUX unutrašnjim roletnama čineći ugradnju veoma jednostavnom. Uputstva za ugradnju ćete dobiti kada kupite roletnu.

Uputstva za ugradnju

PDF datoteke sadrže detaljna, ilustrativna uputstva koja vas pažljivo vode kroz svaki korak u procesu ugradnje. Da biste mogli da otvorite PDF datoteku, treba da imate Acrobat Reader na svom računaru. Alatka je besplatna i može da se preuzme sa adrese Adobe potpuno besplatno.

VELUX unutrašnja roletna – ručno upravljanje
VELUX unutrašnja roletna – ručno upravljanje sa kukicama
VELUX unutrašnja roletna – sa daljinskim upravljačem i električnim napajanjem
VELUX unutrašnja roletna – sa daljinskim upravljačem i solarnim napajanjemPovećajte udobnost kombinujući VELUX unutrašnju roletnu sa...

Kombinujte unutrašnju roletnu sa VELUX spoljnim tendama i spoljašnjim roletnama za dodatnu zaštitu od toplote i VELUX komarnicima za unutrašnje okruženje bez insekata – čak i kada vam je prozor otvoren.

Pažnja! Imajte u vidu da unutrašnje roletne sa električnim i solarnim upravljanjem ne mogu da se kombinuju.

Spoljne mrežice

 • Zaštita od toplote
 • Proziran materijal
 • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Spoljašnje roletne

 • Zaštita od toplote
 • Potpuno zamračenje
 • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za svaku klimu ili vreme godine, VELUX spoljašnja roletna sprečava da se vaša prostorija pregreje leti, održava toplotu zimi i omogućuje vam da potpuno blokirate prodiranje sve svetlosti u prostoriju u bilo koje doba dana.

Komarnici

 • 100% zaštite od insekata
 • Izdržljiv, proziran materijal
 • Ne zaklanja pogled

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.

 

Dodajte VELUX ACTIVE kontrolu 

unutrašnje klime 

Da li ste spremni za pametnu kuću budućnosti? 

VELUX ACTIVE with NETATMO vam omogućava da upravljate 

VELUX INTEGRA® roletnama pomoću vašeg 

pametnog telefona ili korišćenjem glasovnih komandi.

Možda će vam se dopasti i

Plisirane roletne

 • Nežno rasipa dnevnu svetlost
 • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju
 • 33 različite boje i dezena

VELUX plisirana roletna je elegantan način obezbeđivanja privatnosti uz istovremeno kupanje prostorije u prijatnom, blagom svetlu. Može da se pozicionira bilo gde na prozoru kako bi se prilagodila količina dolazne svetlosti i kako biste ipak mogli da uživate u pogledu na spoljni svet.

Venecijaneri

 • Privatnost i kontrola svetlosti
 • Upravljanje bez užadi
 • Otporni na vodu i lako se čiste

VELUX venecijaner otporan na vlagu koji zahteva malo održavanja je savršen za kupatila i kuhinje. Jedinstven dizajn eliminiše užad koja visi i kvari izgled. Jednostavno iskosite pera u bilo kom smeru da biste podesili ugao i količinu dolazne svetlosti.

7
Zašto da odaberete VELUX unutrašnje roletne
 • Savršen par za vaš VELUX krovni prozor
 • VELUX unutrašnje roletne se ugrađuju za nekoliko minuta
 • Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa
 • Udobnost je uvek na dohvat ruke
 • VELUX unutrašnje roletne su napravljene da traju
 • Pogledajte i opipajte materijale pre nego što kupite
 • Elegantni dezeni i stilovi