VELUX roletne za kontrolu energije –
poboljšana izolacija
i efekat potpunog zamračenja

VELUX spoljne tende
– efikasna zaštita od toplote

VELUX spoljašnje roletne
– zaštita od vremenskih uslova

VELUX rešenja za kontrolu energije

Vaši VELUX krovni prozori unose toplinu i svetlost u vaš dom. Kontrolisanje ovih elemenata uz pomoć VELUX unutrašnjih i spoljašnjih roletni je ključ za postizanje idealne unutrašnje klime u vašem domu.

VELUX unutrašnje i spoljašnje roletne pružaju dodatnu izolaciju i zaštitu od toplote. One mogu da smanje potrošnju energije u domu tako što svode na minimum gubitak toplote tokom zime i smanjuju povećanje toplote u vrelim, sunčanim danima.

Roletne za kontrolu energije

  • Efekat potpunog zamračenja
  • Poboljšana izolacija
  • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju

VELUX roletne za kontrolu energije imaju dvostruko plisiranu tkaninu za zamračenje sa aluminijumskom strukturu saća u unutrašnjosti koja poboljšava izolaciju do 34%. A pošto nisu fiksirane u gornjem ili donjem delu, mogu da se pozicioniraju bilo gde na prozoru i pruže vam potpuno prilagodljivo zamračenje, kontrolu svetlosti i privatnost.

 

Spoljne mrežice

  • Zaštita od toplote
  • Proziran materijal
  • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.