VELUX venecijaner
– kontrola svetlosti i privatnost

VELUX plisirana roletna
– privatnost i nežno rasipanje svetlosti

VELUX unutrašnje roletne za kupatilo

Krovni prozori mogu da ispune svako kupatilo obiljem prirodne svetlosti i svežeg vazduha. Dodatna dnevna svetlost prostoriji daje otvoreniji, prostraniji osećaj, a ove veoma vlažne oblasti mogu imati koristi od obilne ventilacije preko krova.

Ali bilo da se oblačite za predstojeći dan ili opuštate u kadi, u kupatilu je privatnost važna koliko i prirodna svetlost – i upravo zato su neophodne VELUX originalne roletne. Roletne koje se lako čiste kao venecijaneri su sjajan način da kupatilu dodate više privatnosti.


 


Venecijaneri

  • Privatnost i kontrola svetlosti
  • Upravljanje bez užadi
  • Otporni na vodu i lako se čiste

Sa VELUX venecijanerima možete imati sve – jednostavno iskosite pera u bilo kom smeru da biste podesili ugao svetlosti i dobili pravi stepen privatnosti. Ove roletne bez užadi otporne na vlagu se lako čiste i proizvode se u devet različitih boja koje odgovaraju vašem ličnom stilu i uređenju prostora.

Plisirane roletne

  • Nežno rasipaju dnevnu svetlost
  • Fleksibilno pozicioniranje u bilo kom položaju
  • 33 različite boje i dezena

Za fleksibilnu privatnost i kontrolu svetlosti, naše elegantne plisirane roletne mogu da se pozicioniraju u bilo kom delu prozora. One kupaju vašu prostoriju nežno rasutom sunčevom svetlošću i proizvode se u 30 različitih boja i dezena, zbog čega ćete veoma jednostavno dodati moderan izgled bilo kom kupatilu.