Sistem opšivki otporan na vremenske uslove
EDW ili EDS

Naše opšivke su precizno izrađene tako da savršeno odgovaraju određenoj veličini prozora. Konstruisane su tako da sigurno i efikasno odvode vodu i proizvode se u različitim verzijama kako bi odgovarale specifičnim krovnim pokrivačima.

Standardna ili upuštena ugradnja

VELUX Nova generacija krovnih prozora omogućava dve vrste ugradnje, standardnu i upuštenu ugradnju.

Upuštena ugradnja pruža elegantan, unapređen izgled, ugrađuje se 40 mm dublje u krovnu konstrukciju i pruža arhitektama veću dizajnersku fleksibilnost.

Da biste povećali šanse za postizanje deklarisanih energetskih performansi, preporučujemo ugradnju krovnog prozora sa opšivkom kod upuštene ugradnje.

Imamo veliki izbor opšivki za različite tipove krovnih pokrivača. Ne zaboravite da pogledate uputstvo koje dobijete u kutiji sa opšivkom, kako bi pravilno pripremili krov za ugradnju.


Standardna ugradnja

Upuštena ugradnja

Dodatna izolacija i zaštita
BDX 2000

Optimizujte svoj novi krovni prozor i dobijte energetski još efikasniju i profesionalnu ugradnju. BDX komplet obuhvata izolacioni okvir B1 za dodatnu izolaciju između prozorskog okvira i krova i hidroizolacioni set B3 koji obezbeđuje nepropusnu zaptivku između prozora i krovnog filca. Drenažni oluk B2 odvodi od prozora vodu koja može da prodre kroz krovni pokrivač.

Izuzetan unutrašnji završni sloj
LSG 1000 Novo!

Upotrebite naš novi ram za unutrašnju oblogu da biste optimizovali svoju unutrašnju oblogu. Čelični ram za ugradnju C1 formira savršenu strukturu za oblikovanje vaše obloge. Dizajn takođe omogućuje dodavanje dodatnog izolacionog materijala. Sadrži BBX parnu branu C2 koja je 100% paronepropusna i sprečava kondenzaciju.