GGU 008230 je sertifikovan za pasivnu kuću i namenjen je za oblasti sa hladnom klimom

Predstavljamo vam GGU 008230, koji je idealan za situacije u kojima se traže građevinske komponente sa sertifikatom klase A za pasivnu kuću. Ovo je prvi i jedini krovni prozor na tržištu koji je sertifikovan(klasa A)za građevinske radove u sistemu Pasivna kuća u oblastima sa hladnom klimom* koje su prikazane na mapi iznad.

Ovaj krovni prozor se sastoji od trostrukog spoljašnjeg stakla i dodatnog unutrašnjeg dvostrukog stakla. Sam krovni prozor ima Uw 0,51 W/(m2K) (EN ISO 12567-2), što je najbolje na tržištu.

Krovni prozor se napaja sunčevom energijom. Za povećanu udobnost možete da dodate spoljašnje roletne ili spoljne tende sa solarnim napajanjem. Naš jedinstveni daljinski upravljač sa ekranom osetljivim na dodir vam omogućuje da upravljate čitavim rešenjem na praktičan i intuitivan način.

* zahteva ugradnju u ravni sa opšivkama EDJ 2000 ili EDN 2000.

 Veoma vrela, često vlažna
 Vrela
 Topla
 Topla/umerena
 Hladna/umerena
 Hladna 
 Arktička

Prednosti krovnog prozora za pasivnu kuću

Ušteda energije – najbolja na tržištu

Ovaj prozor se pravi sa naprednim trostrukim spoljnim staklom plus dodatnim unutrašnjim dvostrukim staklom i tako pruža izuzetnu toplotnu izolaciju. Imaćete dakle topliji dom i niže račune za utrošenu energiju.

Povećana udobnost sa daljinskim upravljačem

Različite aktivnosti u kući, kao što su spavanje, tuširanje i kuvanje, povećavaju nivo vlage u našim domovima. Loš kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru ozbiljno utiče na naše opšte dobrostanje, ali nekoliko svakodnevnih rutinskih radnji može da ima veliki uticaj na vašu udobnost u zatvorenom prostoru. Dopustite daljinskom upravljaču da vam pomogne. Jednostavno upotrebite unapred definisane programe za ventilaciju i uživajte u automatskom provetravanju o kome ne morate da razmišljate.

Ne brinite zbog kiše – senzor za kišu

Svi naši krovni prozori sa solarnim napajanjem isporučuju se sa senzorom za kišu. To znači da se prozor automatski zatvara kada počne da pada kiša i zato više ne morate da brinete da će kiša oštetiti vaš interijer. Veoma korisna funkcija ako ste zauzeti, ako se nalazite u drugoj prostoriji ili ako niste kod kuće.

Operacije

Krovni prozori sa solarnim upravljanjem čine da se otvaranje i zatvaranje prozora izvodi bez napora i uz uštedu energije.

Održavanje

Lako čišćenje sa poliuretanskom površinom koja ne zahteva dodatno održavanje i unutrašnjim dvostrukim staklom koje može da se otvori.

Staklo

Staklo na GGU 008230 je posebno konstruisano za konstrukcije pasivne kuće. Za standardne građevinske konstrukcije pogledajte naš postojeći program VELUX krovnih prozora.

Da li ste spremni za kupovinu?