VELUX INTEGRA® krovni prozori sa gornjim vešanjem krila

Price

Od sada upravljajte prozorima bez napora. VELUX INTEGRA® električni krovni prozor sa gornjim vešanjem krila pruža panoramski pogled i pogodno motorizovano upravljanje prozorom, a po potrebi i ručno upravljanje. On stvara osećaj kao da ste na balkonu i ispunjava vaš prostor prirodnim dnevnim svetlom.

Pogodnosti

 • Otvaranje bez napora pod uglom od 45 stepeni omogućava izvanredan panoramski pogled na okolinu
 • Nema opasnosti od upadanja kiše – ugrađeni senzor za kišu zatvara prozore
 • Obezbedite kontrolu pametnom aplikacijom i senzorsko upravljanje koristeći VELUX ACTIVE with NETATMO
 

Pronađite ovlašćenog prodavca ili majstora za ugradnju


Dodajte pametnu kontrolu unutrašnje klime svojim krovnim prozorima

Kontrola unutrašnje klime VELUX ACTIVE with NETATMO stvara zdraviju klimu unutar vašeg doma – i to automatski. Senzori mere temperaturu, količinu CO2 i vlagu i na osnovu toga upravljaju VELUX INTEGRA® krovnim prozorima i spoljnim i unutrašnjim roletnama.

Detalji proizvoda

Beli poliuretan
 • ThermoTechnologyTM

  Uživajte uz više udobnosti i manju potrošnju energije u svoom domu uz VELUX ThermoTechnology™. Inovativna upotreba visoko kvalitetnih materijala u konstrukciji prozora donosi odličnu energetsku efikasnost, izolaciju i hermetičko zatvaranje. Potražite ThermoTechnology™oznaku za vašu garanciju izvrsne energetske efikasnosti.

  Maintenance Free
 • Prirodno provetravanje

  Omogućite svež vazduh u svom domu i kada niste kod kuće ili dok spavate, bez brige o bezbednosti ili lošem vremenu. Jednom povucite ručku prozora i pustite svež, filtrirani vazduh kroz ventilacioni preklop, bez otvaranja prozora.

 • Električno napajanje

  Električni krovni prozor VELUKS INTEGRA® pokreće motor i napaja se električnom energijom. Dolazi sa prethodno uparenim zidnim prekidačem, koji se postavlja brzo i bez problema, pa je i njegovo pokretanje jednostavno i brzo - zidni prekidač i prozor se automatski spajaju za daljinsko upravljanje.
  Pogledajte video uputstvo kako više krovnih prozora spojiti s jednim zidnim prekidačem.

 • Senzor za kišu

  Svi naši krovni prozori na električni i solarni pogon dolaze sa senzorom za kišu. Krovni prozor će se automatski zatvoriti kada počne da pada kiša - tako da ne morate brinuti da kiša ošteti unutrašnjost vašeg doma. Takođe, veoma korisno rešenje, ako ste zauzeti, u drugoj sobi ili niste kod kuće.

 • Kako očistiti prozor

  Da biste očistili spoljno staklo, zakrenite krilo za 180 stepeni. Krilo se mora pričvrstiti u poziciji za pranje, tako što se pomakne zavrtanj cevi u ležištu na dnu bočnog okvira. Vazdušni filter se može se skloniti i oprati običnim sredstvima za čišćenje u domaćinstvu. Potpuno zaokrenite i pričvrstite prozor u položaju za čišćenje, a zatim uklonite filter i očistite ga. 

 • Održavanje

  Ako želite da produžite dugovečnost krovnog prozora VELUKS ili da ga jednostavno osvežite, ovo je mesto za vas. VELUX nudi niz proizvoda koji će vam dobro doći ako želite da zamenite filter za vazduh, popravite ogrebotine, podmažete šarke, ofarbate svoj prozor i vratite mu nov i sjajan izgled.

 • Unutrašnje i spoljašnje roletne

  Upotpunite svoj VELUX krovni prozor unutrašnjim ili spoljašnjim VELUX roletnama. Bilo da tražite određenu funkciju ili određeni izgled, VELUX nudi širok izbor dekorativnih rešenja u boji koja odgovara vašem stilu.
  Ove roletne nude efikasnu toplotnu i zaštitu od sunca, kako bi zadovoljile sve vaše potrebe. Izaberite između spoljne mrežice, unutrašnjih ili spoljašnjih roletni. 


Vaš krovni prozor

Krovni prozori VELUX mogu imati različite površine, premaze i načine upravljanja. Za više informacija kliknite na odgovarajući naspramni odeljak.

 • Drvena jezgra doprinose čvrstoći i stabilnosti prozora, a otporna poliuretanska površina, kojom su premazani svi drveni materijali, ne zahteva naknadno održavanje ni lakiranje.

  Beli poliuretan

  Krovni prozori bez održavanja sastoje se od snažnog jezgra od termo-modifikovanog drveta sa vodootpornim poliuretanskim premazom.

 • Svi VELUX krovni prozori su sa spolje strane strane zaštićeni sivim aluminijskim profilima.

  Aluminijum

 • VELUX krovni prozori dostupni su sa različitim staklenim jedinicama koje nude različite funkcije, u skladu sa specifičnim potrebama kupaca ili lokalnim zahtevima.

  57F Okno - Zvučna izolacija od kišnog pljuska

  Smanjenje buke od kiše, zaštita od sunca i premaz koji se lako čisti.

  66 okno - zastakljivanje sa energetskom efikasnošću

  Laminirana unutrašnja ploča i trostruko staklo, koje pruža odličnu zvučnu izolaciju i zaštitu od zvuka kišnih kapi na staklu, kao i toplotnu izolaciju. Spoljašnje staklo je opremljeno Easy-clean premazom koje održava staklo duže čistim, kao i premazom protiv jutarnje rose.

  70 okno - siguronosno staklo

  Laminirano sigurnosno zastakljivanje kao standard. Pruža sigurnost od mogućih lomova i nezgoda.

Pronađite inspiraciju i informacije u našim brošurama

Prirodno svetlo

Pročitajte kako da postavite prozore, da biste u prostoru dobili što više prirodnog svetla.

Početni vodič za uređenje potkrovlja

Ako želite više prostora u svom domu, često je isplativije renovirati tavan nego izgraditi dodatni objekt ili kupiti novi dom.

Da li je vreme za zamenu krovnih prozora?

Pravi trenutak za zamenu krovnih prozora nije teško utvrditi, samo ako znate na šta treba da obratite pažnju.

Za profesionalce

Da li ste monter, arhitekta ili distributer? Idite na odeljak za profesionalce da biste pronašli alate i informacije o crtežima preseka, tehničkim podacima, uputstvima za ugradnju, oznaci CE, o tome kako da postanete monter sa VELUX certifikatom i dr.

Pronađite tehničke detalje i opise VELUX krovnih prozora i prateće opreme.

Pravilna ugradnja je bitna. Ovde pronađite upute za pravilnu ugradnju VELUX krovnih prozora i opreme za ugradnju, prozora za ravnan krov, svetlosnih tunela i prateće opreme.

Pronađite detalje pravilne ugradnje VELUX krovnih prozora, prozora za ravnan krov i VELUX svetlosnih tunela.

Možda vas zanima i...

Siesta roletne za potpuno zamračenje

VELUX roletna za zamračenje uopšte ne propušta svetlost obezbeđujući mrak u bilo koje doba. Idealna je za spavaće sobe u kojima vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti da biste obezbedili dobar san tokom noći ili opuštajući odmor tokom dana.

Spoljne mrežice

Održite prijatnu temperaturu u potkrovlju uz efikasnu zaštitu od toplote. Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Komarnici

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.