VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje sa gornjim vešanjem krila

Price

Od sada upravljajte prozorima bez napora. VELUX električni krovni prozor sa gornjim vešanjem krila pruža panoramski pogled i pogodno motorizovano upravljanje prozorom, a po potrebi i ručno upravljanje. On stvara osećaj kao da ste na balkonu i ispunjava vaš prostor prirodnim dnevnim svetlom.

Pogodnosti

  • Otvaranje bez napora pod uglom od 45 stepeni omogućava izvanredan panoramski pogled na okolinu
  • Nema opasnosti od upadanja kiše – ugrađeni senzor za kišu zatvara prozore
  • Obezbedite kontrolu pametnom aplikacijom i senzorsko upravljanje koristeći VELUX ACTIVE with NETATMO
 
Pronađite ovlašćenog prodavca ili majstora za ugradnju


Dodajte pametnu kontrolu unutrašnje klime svojim krovnim prozorima

Kontrola unutrašnje klime VELUX ACTIVE with NETATMO stvara zdraviju klimu unutar vašeg doma – i to automatski. Senzori mere temperaturu, količinu CO2 i vlagu i na osnovu toga upravljaju VELUX krovnim prozorima i spoljnim i unutrašnjim roletnama.

Detalji proizvoda

Beli poliuretan

Vaš krovni prozor

Krovni prozori VELUX mogu imati različite površine, premaze i načine upravljanja. Za više informacija kliknite na odgovarajući naspramni odeljak.

Završna obrada drveta
Spoljna završna obrada
Performanse zastakljivanja

Pronađite inspiraciju i informacije u našim brošurama

Prirodno svetlo

Pročitajte kako da postavite prozore, da biste u prostoru dobili što više prirodnog svetla.

Početni vodič za uređenje potkrovlja

Ako želite više prostora u svom domu, često je isplativije renovirati tavan nego izgraditi dodatni objekt ili kupiti novi dom.

Da li je vreme za zamenu krovnih prozora?

Pravi trenutak za zamenu krovnih prozora nije teško utvrditi, samo ako znate na šta treba da obratite pažnju.

Za profesionalce

Da li ste monter, arhitekta ili distributer? Idite na odeljak za profesionalce da biste pronašli alate i informacije o crtežima preseka, tehničkim podacima, uputstvima za ugradnju, oznaci CE, o tome kako da postanete monter sa VELUX certifikatom i dr.

Pronađite tehničke detalje i opise VELUX krovnih prozora i prateće opreme.

Pravilna ugradnja je bitna. Ovde pronađite upute za pravilnu ugradnju VELUX krovnih prozora i opreme za ugradnju, prozora za ravnan krov, svetlosnih tunela i prateće opreme.

Pronađite detalje pravilne ugradnje VELUX krovnih prozora, prozora za ravnan krov i VELUX svetlosnih tunela.

Možda vas zanima i...

Siesta roletne za potpuno zamračenje

VELUX roletna za zamračenje uopšte ne propušta svetlost obezbeđujući mrak u bilo koje doba. Idealna je za spavaće sobe u kojima vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti da biste obezbedili dobar san tokom noći ili opuštajući odmor tokom dana.

Spoljne mrežice

Održite prijatnu temperaturu u potkrovlju uz efikasnu zaštitu od toplote. Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Komarnici

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.