Treba vam u životu više vremena?

Zamislite da vaši krovni prozori automatski puštaju u prostoriju svež vazduh kada vam je potreban. Vaše unutrašnje roletne se automatski spuštaju u vrelo popodne da bi vaš dom ostao udoban. Kada izlazite, mogli biste da zatvorite svoje krovne prozore jednim dodirom. Ovo i još mnogo toga je moguće sa VELUX INTEGRA® sistemom koji je dostupan po cenama koje vas mogu iznenaditi.

Prednosti

Provetravanje jednim dodirom

Obezbedite sebi više udobnosti sa unapred podešenim programima

Osigurajte svoj dom kada ste van njega

Upoznajte VELUX INTEGRA® porodicu

VELUX INTEGRA® sistem je krovnih prozora, unutrašnjih roletni, spoljašnjih roletni i dodatne opreme sa električnim i solarnim upravljanjem koji posedovanje VELUX prozora čine lakšim i praktičnijim. Svi proizvodi su laki za korišćenje i uživanje zahvaljujući elegantnom VELUX INTEGRA® daljinskom upravljaču i njegovom intuitivnom interfejsu baziranom na ikonama i unapred podešenim programima.

Svi proizvodi su zasnovani na bezbednoj io-homecontrol® tehnologiji

Dodajte VELUX ACTIVE pametnu kontrolu unutrašnje klime vašim krovnim prozorima

VELUX ACTIVE radi besprekorno sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorima na električni upravljanje, unutrašnjim i spoljašnjim roletnama, spajajući prednosti automatskog rada zasnovanog na senzorima sa pogodnostima daljinskog upravljanja. Zajedno oni pružaju vrhunsku kontrolu unutrašnje klime.

8 unapred podešenih programa

Da bismo vas oslobodili svakodnevne rutine i povećali vašu udobnost u domu, unapred smo podesili i spremili za upotrebu 8 korisnih programa.

  • Unutrašnja klima
  • Ventilacija
  • Energetski balans
  • Zaštita od sunca
  • Laku noć
  • Dobro jutro
  • Odlazak od kuće
  • Na odmoru

VELUX INTEGRA se bazira na
io-homecontrol®

Šta je io-homecontrol®?

io-homecontrol® je jezik koji VELUX INTEGRA® proizvodi koriste za komuniciranje sa daljinskim upravljačem. Dizajnirano imajući u vidu udobnost i bezbednost, to je jedno od najnaprednijih rešenja za automatizaciju doma na tržištu danas – iz njega stoje neke on najboljih i najinovativnijih kompanija u industriji.

Da li je tehnologija io-homecontrol® bezbedna?

Tehnologija io-homecontrol® koristi radio-komunikaciju za bezbedan prenos komande ili informacije kreirajući digitalni obruč oko vašeg doma. Da upotrebimo primer iz stvarnog sveta, nivo bezbednosti može da se uporedi sa komunikacionim kanalima između bankomata i banke.

Da li mogu da koristim moj pametni telefon? 

Sve svoje VELUX INTEGRA® proizvode možete da kontrolišete preko aplikacije za pametni telefon ili preko tableta ili računara van kuće. Zahvaljujući tehnologiji io-homecontrol®, lako možete da koristite TaHoma Connect Box kompanije Somfy. Kliknite ovde za više informacija.