Istražite naših 5 priča o tome kako dnevna svetlost pretvara potkrovlje u omiljeno mesto za život

Dnevna svetlost otkriva prave boje što veštačko osvetljenje ne može

Stvorite najbolji prostor za vašu decu. Dobra usmerenost i optimalna dnevna svetlost u radnom prostoru kao i pogled su osnove koje čine pravilno rešenje za radnu prostoriju.

Sun light and the clouds makes room living

Ovde provodimo većinu vremena dok smo u kući. Ne postoji zamena za dnevnu svetlost, jer ona menja svoj intenzitet i boju tokom celog dana. No izloženost svetlosti može da smanji osećaj umora i takođe produži sam dan.

Light conditions creates atmosphere, drama and intrigue in a room.

Moderan bungalov nudi dosta svetlosti koja cilja mesta koja najviše koristimo. Gornja rasveta je idealan način da osvetlite srednji deo tlocrta prostora. Otvoreni plafon na grebenu krova je smirenje izuzetnog dizajna.

Bring the sun inside the building is a duty of the architect

Pretvaranje praznog potkrovlja u privlačan stan može pružiti mnogo mogućnosti. Ali samo mlaz dovoljne dnevne svetlosti i predivan pogled kroz prozore, zaista može dati stanu u potkrovlju stvarno poseban šarm.

Every room need access to natural light

Kupatilo sa prirodnom svetlošću je san svih koji žive u stanovima. Koristite mogućnost sunčanja bez narušavanja privatnosti. Ova mala promena neće podići samo zadovoljstvo vlasnika, već i vrednost cele nekretnine.

A daylight provision strategy is a game changer when it comes to a good or bad room design

Da biste efikasno radili, potrebna vam je kancelarija koja je više od stola na kojem se nalazi laptop. Najvažnije stvari za vašu kućnu kancelariju jesu: obilje prirodne svetlosti, svež vazduh i pravilno zatamnjenje.