Prijatno potkrovlje
čak i tokom najtoplijih dana

Kako da sprečite pregrevanje vašeg potkrovlja?

Prijatno potkrovlje čak i tokom najtoplijih dana
sa VELUX spoljašnjim roletnama

Primetili smo svi da se i naše potkrovlje pregreva, kada su napolju visoke temperature. Najbolje rešenje su VELUX spoljašnje roletne, koje se brzo i jednostavno postavljaju, što je jako bitno u vrelim danima.

Zaštita od toplote

Zaštita od toplote 

Oni Prevencija pregrevanja potkrovlja je najbolja alternativa rashlađenju. VELUX proizvodi za sprečavanje zagrevanja blokiraju sunčeve zrake pre nego što dođu do potkrovlja. Oni zadržavaju toplotu napolju, održavajući hladnu i prijatnu temperaturu u vašoj sobi, tokom toplih letnjih meseci.

Ako želite da uživate u prijatnom letu, trebalo bi da preduzmete odgovarajuće mere zaštite od toplote. Sa spoljašnjim roletnama, Soft spoljašnjim roletnama i spoljnim mrežicama, vlasnici VELUX krovnih prozora mogu odabrati proizvod koji savršeno odgovara njihovim potrebama i koji je optimalno energetski efikasno rešenje za svako vruće leto.

Pogledajte naša rešenja za zaštitu od toplote >

heat-protection

Brzo i lako instaliranje

VELUX spoljašnje roletne se mogu postaviti za samo 30 do 60 minuta. Dizajnirane su jednostavnu ugradnju i kao prirodni deo procesa instalacije. Spoljašnje roletne i spoljne mrežice su brz i lak način da osetite trenutno olakšanje u svom prostoru tokom vrelih dana.

Štaviše, za ugradnju spoljašnjih roletni na solarni pogon nije potrebno ožičenje i električna integracija. Pokreće ga solarna energija. Proces instalacije će se odvijati vrlo glatko. Idealan je za prozore na ručno upravljanje i već instalirani prozor. Svaka VELUX roletna na solarni pogon, dolazi sa unapred uparenim daljinskim, bežičnim i zidnim prekidačem za rad, kako bi instalacija bila još lakša.

Pogledajte kako možete ugraditi Soft spoljašnju roletnu

easy-installation

Benefiti

Da li želite da blokirate svetlost i buku, kao i toplotu? Koliko su važni prirodna dnevna svetlost i pogled ka napolju tokom dana? Različite prostorije zahtevaju različita rešenja zaštite od toplote u skladu sa njihovom upotrebom.

Spoljašnje roletne ne samo da čuvaju toplotu, već štite i od buke i zamračuju prostoriju, čak i pri jakom dnevnom svetlu. To ih čini idealnim za spavaće sobe i dečije sobe. Međutim, pored toplog perioda, od ovog rešenja možemo imati koristi i zimi: kada je napolju hladno, spoljašnje roletne pomažu u uštedi energije, jer poboljšavaju izolaciju krovnih prozora. Štaviše, pomažu u zaštiti vašeg prozora od provale. 

Međutim, svako potkrovlje ima prostorije u kojima je dnevno svetlo neophodno. Za prostorije kojima je potrebna efikasna zaštita od toplote, ali im nije potrebno zamračenje, VELUX spoljne mrežice su pravi izbor.  Pored zaštite od vrućine, takođe propuštaju dnevnu svetlost i održavaju prostoriju prijatno svetlom za igranje ili obavljanje domaćih zadataka, a i dalje možete gledati kroz prozor.

Ako nam je potrebno i blokiranje toplote i svetlosti, VELUX spoljašnje Soft roletne to omogućavaju svojom tkaninom, koja je otporna na vremenske uslove. Ovo je zanimljivo rešenje, sa solarnim pogonom, kao opcijom za vruće, vedre letnje dane.

Uporedite prednosti svih proizvoda i odaberite najbolje rešenje zaštite od toplote za vas.

 

more-benefits

Jednostavno upravljanje

Spoljašnje roletne na solarni ili električni pogon pružaju značajane pogodnosti, jer se zaštita od toplote i zamračenje mogu aktivirati pritiskom na dugme na unapred uparenom zidnom prekidaču isporučenim sa roletnom.

Svim VELUX proizvodima za zaštitu od toplote možete upravljati bilo gde da se nalazite, putem pametnog telefona i glasovne kontrole u kombinaciji sa VELUX aplikacijom ili sistemom VELUX Active Smart Home, koji je dostupan kao dodatna oprema. Oni, takođe, omogućavaju kontrolu proizvoda za zaštitu od toplote na osnovu podataka o vremenskoj prognozi. Ako se predviđaju visoke temperature, proizvodi se zatvaraju da spreče da se soba previše zagreje.

Saznajte više o VELUX App control

Saznajte više o VELUX ACTIVE >

Pronađi najbližeg majstora

Istražite sve mogućnosti

Pronađite najbolje rešenje za vaš VELUX krovni prozor

Preuzmite brošuru

Preuzmite brošuru

Kako izabrati najbolje spoljašnje roletne ili mrežice za vaše krovne prozore?

Kontrolišite svetlost i temperaturu u svom potkrovlju. Preuzmite besplatnu brošuru sa odabranim VELUX roletnama i odaberite najbolje rešenje za vas!

Pomoć & podrška

Obratite se našoj korisničkoj službi na broj telefona 011 2057 500 ili pošaljite poruku putem kontakt forme.

Svi VELUX proizvodi su dizajnirani i testirani u realnim uslovima. Naše roletne se kreiraju hiljadu puta i izlažu ekstremnoj vrućini. Naše spoljašnje roletne podnose bespoštedne bitke sa kišom i vetrom. Sve VELUX unutrašnje i spoljašnje roletne podržane su trogodišnjom garancijom. Garancija VELUX ni na koji način ne utiče na vaša zakonska prava.