Standard Plus

Gornje upravljanje

Naš novi prozor koji ne zahteva dodatno održavanje je idealan za kupatila i kuhinje ili za mesta na kojima više želite belu boju. Njegovo termomodifikovano drveno jezgro je prekriveno poliuretanskom oblogom otpornom na vodu i prašinu, što znači da pruža odličnu izolaciju i dugotrajnost, uz minimalno čišćenje i bez ponovnog farbanja. Ručka u gornjem delu čini ga pogodnim za ugradnju na najrazličitijim visinama i savršenim za otvaranje i zatvaranje iznad kade ili lavaboa.

Gornja ručka 
Integrisana ventilacija
Filter za prašinu i insekte
Dodatna dihtung guma
Sigurnosno staklo
Bez dodatnog održavanja

Pustite da svež vazduh ulazi u vaš dom dok kuvate ili se tuširate. Nagnite jedinstvenu ručku u gornjem delu i pustićete svež, filtriran vazduh da ulazi preko gornje strane prozora. Prozor ostaje zatvoren, a ugrađeni filter koji se čisti obezbeđuje da vam ne smetaju insekti ili prašina.

Naš izolacioni sistem visokih performansi koristi termomodifikovano drveno jezgro da pruži najbolji mogući efekat protiv gubitka toplote. U kombinaciji sa specijalnom zaptivnom gumom za bolju nepropustljivost vazduha dobićete
topliji dom.

Za razliku od običnih PVC prozora, vodootporna poliuretanska obloga našeg prozora koji ne zahteva dodatno održavanje izlivena je iz jednog dela. Zbog toga je prozor otporan na vlagu i prašinu koji se skupljaju na krilu i, pošto nema spojeve, ima glatke uglove u kojima se ne sakupljaju vlaga, prašina ili prljavština. Nema potrebe za održavanjem — dovoljno je povremeno obrisati vodu.

Izaberite odgovarajući tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora sa gornjim upravljanjem. Idealno je da se krovni prozor ugradi nisko (počevši od 90 cm od poda) – tako ćete dobiti sjajan pogled na okolinu i istovremeno imati mesta za postavljanje nameštaja ispod prozora.

Možda će vas zanimati i