Standard Plus

Gornje upravljanje 

Naš novi energetski optimizovan krovni prozor sa gornjom ručkom održava u vašem domu toplotu i visok stepen energetske efikasnosti. Zahvaljujući novom inovativnom sistemu izolacije ThermoTechnology™ i dodatnoj dihtung gumi, ovaj prozor ima odlična izolaciona svojstva. Jedinstvena ručka u gornjem delu čini prozor pogodnim za ugradnju na različitim visinama, a upravljanje na samom vrhu prozora vam omogućuje da ispod prozora stavite radni sto ili sofu a opet lako otvarate prozor. Naši Standard i Standard-Plus prozori sa gornjim upravljanjem imaju mogućnost električne nadogradnje.

Gornja ručka 
Integrisana ventilacija
Filter za prašinu i insekte
Dodatna dihtung guma
Sigurnosno staklo

Ako želite komfor koji pruža upravljanje vašim Standard Plus krovnim prozorom sa gornjim upravljanjem dodirom na dugme, lako možete da ga unapredite u električni prozor sa daljinskim upravljanjem sa našim dodatnim KMG električnim motorom i KUX daljinskim upravljačem. Ovo je veoma praktično za prozore koji su van domašaja.

Novi napredni sistem izolacije ThermoTechnology™ pretvara vaš prozor u izuzetno moćnu zaštitu od vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa specijalnom zaptivnom gumom za dodatnu hermetičnost, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i vaš dom čini toplim.

Ispod ovog krovnog prozora možete bezbrižno da spavate, radite i igrate se zahvaljujući njegovom laminiranom unutrašnjem staklu. Ako staklo primi veoma jak udarac i pukne, ono se neće rasprsnuti ni pasti. Ovo je idealno ukoliko želite dodatnu bezbednost i mir.

Unapredite svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u prozor sa automatskom kontrolom

Za osnovnu kontrolu jednog motora, npr. otvarača prozora, unutrašnje roletne ili spoljne tende, izaberite naš sistem kontrole sa jednim motorom.

Izaberite odgovarajući tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora sa gornjim upravljanjem. Idealno je da se krovni prozor ugradi nisko (počevši od 90 cm od poda) – tako ćete dobiti sjajan pogled na okolinu i istovremeno imati mesta za postavljanje nameštaja ispod prozora.

Možda će vas zanimati i