Standard

Gornje upravljanje

Originalni krovni prozor sa jedinstvenom gornjom ručkom Elegantna ručka u gornjem delu – novina koja otvaranje i zatvaranje prozora jednom rukom čini još lakšim – od sada i sa integrisanom ventilacijom.

Ručka u gornjem delu 
Integrisana ventilacija sa filterom za vazduh
Položaj za lako čišćenje

Samo VELUX krovni prozori imaju gornje upravljanje. Ova karakteristika ima dve glavne prednosti: prozorom se lako upravlja čak i kada se neposredno ispod njega nalazi nameštaj; prozor se ugrađuje niže na krovu kako biste imali pogled i dok stojite i dok sedite.

Pustite da svež vazduh ulazi u vaš dom čak i kad niste kod kuće ili kad spavate. Jednim povlačenjem jedinstvene gornje ručke pustićete da svež, filtriran vazduh ulazi sa gornje strane prozora čak i kada je prozor zatvoren, a da ne morate da brinete o prašini ili insektima.

Jedinstvena ručka u gornjem delu je unapređena kako bi još bolje ležala u ruci i imala moderniji i elegantniji izgled zbog svog uglađenog aluminijumskog dizajna. Kada perete prozor, jednostavno ga zarotirajte za 180 stepeni i fiksirajte rezu u krilo kako bi vam obe ruke bile slobodne.

Izaberite odgovarajući tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora sa gornjim upravljanjem. Idealno je da se krovni prozor ugradi nisko (počevši od 90 cm od poda) – tako ćete dobiti sjajan pogled na okolinu i istovremeno imati mesta za postavljanje nameštaja ispod prozora.

Možda će vas zanimati i