VELUX krovni prozori sa gornjim upravljanjem – lako se otvaraju, lako se koriste

Uvek nadohvat ruke –
čak i kada je nameštaj ispod njega

Lako otvaranje, lako korišćenje, laka ugradnja

Krovni prozori sa gornjim upravljanjem

Neka vam svež vazduh bude na dohvat ruke sa VELUX krovnim prozorom sa gornjim upravljanjem. Krovni prozor sa gornjim upravljanjem je lak za rukovanje – čak i kada je ispod njega nameštaj. Inovativna ručka u gornjem delu vam omogućava da prozor ugradite niže od odgovarajućeg prozora sa donjim upravljanjem i tako dobijete sjajan pogled dok stojite i sedite. 

Prozore sa gornjim upravljanjem preporučujemo ako morate, ili želite, da postavite svoj prozor nisko, na primer: u prostorijama sa niskom tavanicom ili tamo gde biste želeli bolji pogled na prostor ispod.

Pogledajte upravljanje

Prednosti krovnog prozora sa gornjim upravljanjem

Praktičan – čak i kada se ispod krovnog prozora postavi nameštaj

Lako se otvara i brzo zatvara pomoću ručke u gornjem delu

Niska ugradnja omogućava veću fleksibilnost i bolji pogled

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Pustite svež vazduh u svoj dom čak i kada niste tu ili spavate, a da ne morate da brinete o bezbednosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstvenu ručku u gornjem delu jednom i pustićete svež, filtriran vazduh da ulazi preko ventilacionog preklopa.

Uživajte u svežem, čistom, filtriranom vazduhu

Ugrađeni vazdušni filter poboljšava unutrašnju klimu tako što sprečava da u vaš dom ulaze prašina i insekti. Filter je predviđen za višekratnu upotrebu i lako se čisti.

Da li ste spremni za kupovinu?

Mnogo više od običnog prozora

Krovni prozori sa gornjim upravljanjem mogu dramatično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Uticaj u smislu dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a da ne pominjemo pogled, je zadivljujuć.

Možda će vas zanimati i...

Krovni prozor sa donjim upravljanjem

Zbog upravljanja preko elegantne ručke u donjem delu, VELUX krovni prozori sa donjim upravljanjem vam daju pun, otvoren pogled na nebo i propuštaju maksimalnu količinu prirodne dnevne svetlosti u prostoriju.

VELUX CABRIO® balkon

VELUX CABRIO® balkon otvara se za nekoliko sekundi i vašem potkrovlju obezbeđuje mesto pod suncem. Inovativni balkon vašem domu dodaje vazduh, svetlost i sjajan pogled. Za dodatnu praktičnost, VELUX CABRIO® balkon se uklapa u ravan krova kada se zatvori.

Opšivke

VELUX opšivke su precizno izrađene i obezbeđuju zaptivanje otporno na vremenske uslove između vašeg krovnog prozora i krovnog pokrivača. Širok asortiman VELUX opšivki vam olakšava da se odlučite za pravu opšivku za svoj krovni prozor, bilo koju kombinaciju krovnih prozora i krovnog pokrivača.