Standard Plus

Donje upravljanje

Zahvaljujući ThermoTechnology™ naš novi energetski optimizovan krovni prozor ima superiorne izolacione osobine. Tako je vaša kuća veoma energetski efikasna i zadržava toplotu. U ostale dodatke spadaju dodatna dihtung guma za poboljšanu hermetičnost i laminirano staklo za dodatnu bezbednost. Nova, redizajnirana pocinkovana ručka na donjoj strani čini prozor pogodnim za ugradnju na većoj visini kao i za ugradnje kod parapetnih zidova.

Pocinkovana ručka u donjem delu
Ventilacioni sistem sa 2 nivoa
Filter za prašinu i insekte
Dodatna dihtung guma
Sigurnosno staklo

Izrađena od naprednih materijala izabranih zbog svojih izuzetnih izolacionih svojstava, inovativna, nova tehnologija ThermoTechnology™ pretvara vaš prozor u izuzetno snažan štit protiv vetra i hladnog vazduha. Rezultat su manji gubitak toplote i veća energetska efikasnost.

Dodatna dihtung guma poboljšava hermetičnost prozora i čini ga najboljim u svojoj klasi. Zbog toga možete da uživate u toploj i prijatnoj sobi bez neželjene promaje. U kombinaciji sa ThermoTechnology™, ona vam daje prozor odličnih energetskih performansi.

Ispod ovog krovnog prozora možete bezbrižno da spavate, radite i igrate se zahvaljujući njegovom laminiranom unutrašnjem staklu. Ako staklo primi veoma jak udarac i pukne, ono se neće rasprsnuti ni pasti. Ovo je idealno ukoliko želite dodatnu bezbednost i mir.

Izaberite odgovarajući tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora sa gornjim upravljanjem. Idealno je da se krovni prozor ugradi nisko (počevši od 90 cm od poda) – tako ćete dobiti sjajan pogled na okolinu i istovremeno imati mesta za postavljanje nameštaja ispod prozora.

Možda će vas zanimati i