Standard

Donje upravljanje

Ovaj prozor, kojim se upravlja preko elegantne ručke u donjem delu, je naše preporučeno rešenje kada je neophodno ili kada želite da postavite prozor na visokom mestu, na primer zbog visokog parapetnog zida. Standardno se isporučuje sa novim ventilacionim sistemom sa 2 nivoa koji omogućava fleksibilnu ventilaciju, čak i kada je prozor zatvoren.

Pocinkovana ručka u donjem delu
Ventilacioni sistem sa 2 nivoa
Filter za prašinu i insekte

Nova, glatka pocinkovana ručka postavljena sa donje strane dizajnirana je tako da visoko ugrađene prozore možete da otvarate i zatvarate lako i bez napora. Kada perete prozor, jednostavno zarotirajte prozor za 180° i fiksirajte rezu u okvir kako bi vam obe ruke bile slobodne.

Ventilacioni sistem sa 2 nivoa omogućava vašem domu da diše, čak i kada je prozor zatvoren. Pritisnite jednom ili dva puta da biste podesili količinu vazduha koju želite da pustite unutra i uživajte u svežem vazduhu u bilo koje doba dana ili noći.

Ugrađeni vazdušni filter vam obezbeđuje zdraviji životni prostor tako što sprečava da u vaš dom ulaze prašina i insekti. Filter se lako čisti usisivačem.

Izaberite odgovarajući tip krovnog prozora i visinu ugradnje

Uglavnom preporučujemo kupovinu krovnog prozora sa gornjim upravljanjem. Idealno je da se krovni prozor ugradi nisko (počevši od 90 cm od poda) – tako ćete dobiti sjajan pogled na okolinu i istovremeno imati mesta za postavljanje nameštaja ispod prozora.

Možda će vas zanimati i