Home > Srbija > Privatni korisnici > Proizvodi > Još VELUX rešenja za vaš dom > Prozori za ravne krovove > VELUX prozori za ravne krovove

VELUX prozori za ravne krovove s kupolom

Samo zamislite šta dobija vaš dom ugradnjom VELUX prozora za ravne krovove.

Mnogo stambenih prostora u domovima sa ravnim krovovima - uključujući kuhinje, dnevne boravke i spavaće sobe - imaju  vrlo malo prirodne svetlosti. Sa VELUX prozorima za ravne krovove, možete unaprediti i osvežiti bilo koji prostor. VELUX prozori za ravne krovove unose svetlost i svež vazduh tamo gde su vam potrebni – i istovremeno zadovoljavaju praktične i estetske kriterijume. 

VELUX prozori za ravne krovove su energetski efikasni kao i bilo koji drugi VELUX krovni prozori i odlikuju se odličnim izolacionim karakteristikama. Tako da, bez obzira koliko je hladno napolju, sa ovim prozorima vama će biti toplo i prijatno unutra.

 

Minimalni gubici toplote

VELUX prozor za ravne krovove je energetski efikasno rešenje koje pokazuje odliče izolacione karakteristike, oezbeđujući prijatnu unutrašnju klimu u toku cele godine.

Redukcija buke izazvane kišom

Zahvaljući praktičnom dizajnu, VELUX prozor za ravne krovove značajno redukuje nivo buke koja dolazi spolja. Kiša i grad neće pokvariti vaš san ili slušanje vaše omiljene muzike.

Imate potrebu da kontrolišete količinu svetlosti?
VELUX plisirane roletne odgovaraju svakom VELUX prozoru za ravne krovove i mogu da se naruče u dve boje.

Jednostavni za ugradnju

VELUX prozore za ravne krovove je vrlo jednostavno uraditi i vreme za instalaciju je približno vremenu ugradnje  plastične kupole.

 

Pogled spolja

 

 

Dizajnirani da traju

Kada birate VELUX, možete da budete sigurni da dobijate najbolju tehnologiju kad su krovni prozori u pitanju.


Električno upravljani prozori
Ovo je ultimatum za udobnost. Naš sistem daljinskog upravljanja uses state-of-the-art technology that complies koristi najmoderniju tehnologiju sa io-homecontrol standard.

Kontrola svetlosti Sa VELUX prozorom za ravne krovove, možetete prilagoditi količinu svetlosti koja dolazi spolja . Dodajući plisiranu roletnu, dobijate potpunu kontrolu samo jednim pritiskom na dugme daljinskog upravljača.