Upozorenje o proizvodu za staklo

Upozorenje o proizvodu za staklo

Lomljenje stakla

Izdali smo upozorenje o proizvodu koje se odnosi na stakla (okna) na određenim prozorima proizvedenim između 1997. i 2003. godine. Ako ste doživeli lomljenje stakla koje ima veze sa našim upozorenjem o proizvodu, stakla će potpuno besplatno zameniti Glassolutions, naš pružalac usluga koji radi 24 sata 7 dana u nedelji. Kontaktirajte nas što pre telefonom na broj 011/2057 500 ili preko obrasca za kontakt ispod.

Takođe ste dobrodošli da nam pošaljete elektronsku poruku na office-srbija@velux.com

Izvinjavamo se zbog izazvanog stresa ili neprijatnosti i nastojaćemo da popravimo situaciju što je pre moguće.

Upozorenje o staklu

Ako sumnjate da možda imate prozor sa staklom koje predstavlja rizik i želite da proverite, pratite vezu do naših veb-stranica posvećenih upozorenjima o proizvodima. Uputstva koja su tamo data će vam pomoći da utvrdite da li su vaša stakla na prozorima rizična. Pošto je poznato da hladno vreme povećava rizik od pucanja, budite veoma pažljivi kada otvarate prozor da biste pročitali šifre i, tamo gde je to moguće, pokušajte da izbegavate da to radite ako je vreme izuzetno hladno. Ako ne možete bezbedno da vidite šifre ili ako je staklo polomljeno, navedite samo približnu veličinu prozora.

Kompletan vodič za sledeće korake koje treba da preduzmete se nalazi na veb-sajtu sa upozorenjem o staklu.

Kliknite ovde za veb-sajt sa upozorenjem o staklu.Untitled Form

The text you enter here is displayed directly below the form name. This could be, for example, a description, some instructions, or any other information.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*