VELUX Akcija - Crna Gora

VELUX krovni prozori sa trostrukim staklom

Za sve informacije, besplatne konsultacije i posete na teritoriji Crne Gore možete pozvati VELUX stručnjaka na broj +382 69 042 052 .

VELUX Standard Plus krovni prozori

Ova serija proizvoda je za vlasnike stambenog prostora u potkrovlju koji su spremni da investiraju u dodatnu energetsku efikasnost i komfor.
To uključuje izuzetno pristupačno trostruko staklo, koje vam olakšava da svoj dom održite toplim.

Jedinstveni izolacioni sistem pretvara vaš prozor u dodatno moćan štit protiv vetra i hladnog vazduha, što vašem prozoru daje veću energetsku efikasnost.


Trostruko staklo i dodatna dihtung guma obezbeđuju dodatnu zaštitu od spoljne buke, pružajući vam dodatni komfor u vašem domu.

Više o prozorima Standard Plus  sa gornjim upravljanjem pogledajte ovde .

Više o prozorima Standard Plus  sa donjim upravljanjem pogledajte ovde .


Vrelo ljeto, a u vašem potkrovlju ugodna temperatura!

Izaberite VELUX spoljnu tendu i neku od unutrašnjih roletni prema svojim potrebama: za potpuno zamračenje (pogledajte proizvode), za prilagođavanje svjetlosti i dekoraciju (pogledajte proizvode), i dočekajte ovo ljeto spremni! 

Preuzmite brošuru

VELUX spoljna mrežica je naša preporuka jer:

 

  • Smanjuje toplotu 73%
  • Mrežasti materijal propušta svjetlost
  • Rukovanje iz prostorije
  • Lako se ugrađuje iz prostorije

Više o spoljnoj mrežici pogledajte  ovde .


Ako već imate VELUX krovni prozor, prije kupovine nekog od proizvoda za zaštitu od svjetlosti i toplote, potrebno je da pogledate oznaku na info pločici, koja se nalazi na gornjoj strani krila prozora.

Za sve informacije, besplatne konsultacije i posete na teritoriji Crne Gore možete pozvati VELUX stručnjaka na broj  +382 69 042 052 .

Potražite najbližeg prodavca